Prijzen

Over het algemeen kan volstaan worden met een halfjaarlijkse stemming. Zo’n stemming kost 70 Euro’s. Dat is zonder parkeergeld en als u in een route opgenomen kunt worden. Voor een vleugel is het 75.

Wordt er voor het eerst gestemd dan beoordeel ik eerst hoeveel werk het wordt en of het in één beurt kan. Als een piano lang niet of slecht gestemd is kan het nodig zijn in meer beurten te stemmen. Dan moet er worden “opgetrokken” en dat heeft zijn grenzen. Meestal kan het in één beurt die wat meer tijd vergt.

Vooraf wordt een prijs gegeven, evenals voor eventueel meerwerk met betrekking tot reparatie en onderhoud. In dat overleg worden keuzes en de consequenties daarvan duidelijk.

De kosten voor advies hangen af van uw plannen en de locatie van het instrument. U kunt daarover altijd bellen of mailen. Klimaatadviezen zijn bij een stembeurt of bemiddeling gratis.

Een Hydroceel Unit* kost € 80 inclusief vulzak en montage.

Een verwarmingselement (220V/15W) voor gevallen waarin alleen sprake is van een teveel aan vocht kost € 65 inclusief montage

De prijs van de Lifesaver* ligt, afhankelijk van het instrument en de omstandigheden, tussen de 590 en 980 Euro’s, inclusief montage en onderhoud set.

Prijzen voor Undercovers voor vleugels en schermen voor achterkanten van piano's kunnen niet op voorhand worden gegeven: hangt af van de bouw van het instrument en uw wensen.

 

* Zie "Klimaat"

geen oplossing, geen prijs